18 de febrer, obertura d’inscripcions de la cicloVolta

El 18 de febrer s’obren les inscripcions per a la primera edició de la cicloVolta, amb un preu exclusiu de 45 euros durant els primers 15 dies d’inscripcions obertes. A partir del 5 de març i fins el 6 de maig el preu d’inscripció passarà a ser de 55 euros, mentre que del 7 de maig i fins al tancament del període d’inscripcions, previst per a l’11 de juny, serà de 65 euros. 

El preu de la inscripció inclou un Mallot exclusiu de la cicloVolta dissenyat per GOBIK, la marca que ja patrocina la Volta Ciclista a Catalunya i que ha realitzat el disseny dels espectaculars mallots de l’edició 100 de la prova.

Preu inscripcions:

  • Del 18 de febrer al 4 de març: 45 euros (preu promocional)
  • Del 5 de març al 6 de maig: 55 euros
  • Del 7 de maig a l’11 de juny: 65 euros

La cicloVolta es disputarà el proper 11 de juliol de 2021, amb inici a Camprodon i final al port de Vallter 2000. Decideix el teu recorregut: GRAN cicloVolta o MITJA cicloVolta, i gaudeix d’un gran esdeveniment ciclista.

Si vols gaudir d’una marxa cicloturista de qualitat, amb nombrosos serveis al corredor i amb un recorregut molt atractiu, no et pots perdre la cicloVolta, que commemorarà les 100 edicions de la Volta Ciclista a Catalunya, una de les competicions UCI World Tour amb més història, prestigi i tradició del món.

Leave a Reply

Your email address will not be published.