Cancel·lada la II edició de la cicloVolta

La cicloVolta, la marxa cicloturista de la Volta a Catalunya, va néixer el darrer 2021 amb motiu de la celebració de les 100 edicions de la Volta Ciclista a Catalunya, resultant tot un èxit tant de participació com organitzatiu, vivint una gran jornada de ciclisme amb més de 600 participants.

Aquest èxit ens va fer repetir la fórmula per aquest 2022, però malauradament la resposta no ha estat l’esperada i finalment no es repetirà la 2a edició que estava prevista pel pròxim diumenge 10 de juliol.

La represa de les activitats després de deixar enrere els moments més durs de la pandèmia, i la gran congestió del calendari de marxes cicloturistes ha afectat la inscripció de la cursa. A pràcticament dos mesos de la cita, la cicloVolta no estava assolint els objectius d’inscrits, fet que ha portat a l’organització a anunciar la suspensió de la prova amb marge suficient per limitar les afectacions als participants que tenien previst prendre-hi part.

Amb les xifres d’inscripcions actuals, la cicloVolta no és viable per tal de garantir la seguretat dels participants durant tot el recorregut i mantenir la viabilitat de la prova.

Lamentem les molèsties que pugui causar i esperem retrobar-nos en pròximes ocasions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.