Canvi de recorregut Gran cicloVolta

L’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Girona va notificar a l’organització de la cicloVolta que la carretera GIV-5221 en el tram entre Oix i Beget ha estat objecte de tractament superficial de reg asfàltic, que allibera grava després de la seva aplicació i requereix un temps de curació.

Per aquest motiu, i per tal de garantir la seguretat de tots els participants ja que podrien veure perillar la seva integritat física en aquest tram per culpa de la grava, s’ha informat de forma desfavorable el pas de la cicloVolta per aquest tram.

Donada la situació, l’organització ha presentat un recorregut alternatiu al previst per a la Gran CicloVolta, d’una distància de 140,8km i un desnivell acumulat de 3.000 metres. Un recorregut d’una distància i duresa similar al previst, per una ruta molt atractiva que seguirà posant a prova a tots els participants de la Gran cicloVolta.

Un cop superat el port de Canes, es realitzarà el tram per la C-153a per Sant Salvador de Bianya fins a Castellfollit de la Roca per afrontar el port de la Vall del Bac per tornar a sortir a Sant Pau de Segúries, i iniciar així el camí cap al definitiu ascens a Vallter 2000.

El recorregut de la Mitja cicloVolta no es veu afectat en cap cas per aquesta actuació en l’asfaltat entre Oix i Beget.

L’organtizació de la cicloVolta lamenta les molèsties per aquest canvi de recorregut forçat per una situació de causa major i per tal de garantir la seguretat de tots els participants de la Gran CicloVolta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.