La cicloVolta comptarà amb els suplements per a la salut i la nutrició esportiva de Finisher®

Finisher®, la reconeguda marca de suplements per a la salut i la nutrició esportiva del laboratori farmacèutic Kern Pharma, s’afegeix a la cicloVolta, la marxa cicloturista que commemora les 100 edicions de la Volta Ciclista a Catalunya, i que es celebrarà l’11 de juliol de 2021 amb sortida a Camprodon i arribada a l’estació de Vallter 2000.

D’aquesta manera, els inscrits a la prova disposaran dels productes Finisher® en els avituallaments distribuïts durant el recorregut. En el cas de la gran cicloVolta, amb una distància de 150 km, s’habilitaran tres avituallaments, situats en coronar el coll de Canes (km 40), al pas per l’encadenat Oix-Beget i Rocabruna (90 km), i just abans de fer front a gran final de la marxa: l’ascens al Port de Vallter 2000.

Pel que fa a la mitja cicloVolta, de 90 km,  hi haurà dos punts on avituallar-se, coincidint amb el pas pel Coll de Canes i just abans d’afrontar els 12 km d’ascens final a Vallter 2000.

La presència de Finisher® en el ciclisme és especialment intensa gràcies a la seva varietat de barretes energètiques, gels i complements alimentaris, idonis per recuperar forces en proves tan atractives i exigents com la cicloVolta. De fet, Finisher® també és patrocinador oficial de la 100 edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es celebra del 22 al 28 de març, i entregarà el premi al corredor més combatiu en finalitzar cada etapa.

La vinculació de Finisher® amb la cicloVolta reflecteix el nivell de la marxa, que permetrà als inscrits viure les sensacions d’un ciclista professional en una gran etapa de la Volta.

Gamma de productes Finisher®

Leave a Reply

Your email address will not be published.