Equipa’t completament per a la cicloVolta amb el culotte, els mitjons i la gorra

La inscripció de la cicloVolta inclou en el preu un exclusiu mallot de la cicloVolta, dissenyat per GOBIK, una marca puntera en roba de ciclisme i que també s’encarrega d’elaborar els mallots oficials de l’edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya.

Però aquells que vulguin completar l’equipament de la cicloVolta ho podran fer adquirint amb un extra en el preu d’inscripció el culotte a joc del model Absolut Solid K7 , uns mitjons Chrome i una gorra vintage, també realitzats per GOBIK. Unes peces elaborades amb materials de primera qualitat i, per tant, idònies per afrontar un repte com la cicloVolta. De fet, aquest 2021 GOBIK vesteix l’UAE-Team Emirates del flamant vencedor de l’última edició del Tour de França, Tadej Pogačar.

D’aquesta manera, la cicloVolta ofereix a aquells participants l’opció d’anar completament equipat amb un vestuari que destaca tant per la seva qualitat com pel seu atractiu disseny. I és que un repte exigent i amb un gran final a Vallter 2000 mereix anar amb el millor equipament ciclista.

Y per saber quina és la vostra talla, clicant en els enllaços d’aquí sota trobareu la guia de talles complerta de Gobik:

· Guia de talles maillot Ciclovolta Gobik unisex

· Guia de talles culotte Ciclovolta Gobik home

· Guia de talles culotte Ciclovolta Gobik dona

Leave a Reply

Your email address will not be published.