Equipa’t completament per la 2ª cicloVolta de la mà de Gobik

Un any més, Gobik és l’encarregat del disseny del mallot exclusiu per als participants de la cicloVolta: un material de nivell professional per afrontar un repte a l’alçada.

Amb el preu de la inscripció a la marxa cicloturista de la Volta a Catalunya, s’hi inclou un exclusiu mallot de la cicloVolta dissenyat per GOBIK, una marca puntera en roba de ciclisme i que també s’encarrega d’elaborar els mallots oficials de la Volta Ciclista a Catalunya.

Després d’estrenar-se amb èxit a la primera edició, enguany el color vermell serà el protagonista del mallot oficial de la cicloVolta. Els colors corporatius de la Volta a Catalunya centraran el disseny, que tindrà detalls de l’Ajuntament de Camprodon i Vallter a les mànigues com a col·laboradors de la prova.

L’escollit serà el Model CX Superlight de la marca GOBIK, unes peces elaborades amb materials de primera qualitat i, per tant, idònies per afrontar un repte com la cicloVolta. De fet, no és casualitat que la marca GOBIK vesteixi un dels equips punters del ciclisme professional, l’UAE Team Emirates del doble vencedor del Tour de França, Tadej Pogačar.

A més, aquells que ho desitgin, podran adquirir l’equipació completa de la cicloVolta, ja que GOBIK també ha dissenyat un culotte a joc, una gorra d’estil vintage i uns mitjons, dels quals també se’n confirmaran els dissenys amb la obertura d’inscripcions. Tot plegat per poder rodar com els millors professionals del ciclisme.

D’aquesta manera, la cicloVolta ofereix a aquells participants l’opció d’anar completament equipat amb un vestuari que destaca tant per la seva qualitat com pel seu atractiu disseny. Un repte exigent com és la cicloVolta, amb un gran final a Vallter, mereix anar amb el millor equipament ciclista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.