MALLOT COMMEMORATIU GOBIK:
UN LUXE PER A TOTS ELS PARTICIPANTS

Tots aquells inscrits a la cicloVolta, la marxa cicloturista de la Volta Ciclista a Catalunya, rebran un mallot exclusiu per commemorar les 100 edicions de la Volta. Es tracta d’un mallot de gran qualitat, dissenyat per GOBIK, una de les marques de referència en roba i complements tèxtils per al ciclisme, i que aquest 2021 vesteix l’UAE Team Emirates del flamant vencedor de l’última edició del Tour de França, Tadej Pogačar.

GOBIK, que també vesteix els líders de la Volta Ciclista a Catalunya, tindrà com a model de mallot exclusiu per als inscrits a la cicloVolta el Cx Superlight. Poder-lo lluir és un al·licient més per participar a la cursa i tenir un valuós record.

A més, aquells que ho desitgin, podran adquirir l’equipació completa, ja que GOBIK també ha dissenyat un culotte a joc, model Absolut Solid K7, a banda d’una gorra d’estil vintage i mitjons Chrome. Tot plegat per poder rodar com els millors professionals del ciclisme.

Amb aquest mallot commemoratiu, els inscrits a la cicloVolta disposaran d’un element exclusiu per fer front a la intensitat que defineixen els dos recorreguts de la cursa: la MITJA cicloVolta (90,5 km) i la GRAN cicloVolta (140,8 km).

Tots dos arrenquen a Camprodon i tenen un espectacular final a Vallter 2000, un port de categoría especial que s’ha erigit en un clàssic de la Volta amb els seus 2.155 metres d’altura i un desnivell total d’ascens de 895 metres.

Si voleu estar segur de la vostra talla, clicant els enllaços d’aquí sota trobareu la guia de talles complerta de Gobik:

· Guia de talles maillot Ciclovolta Gobik unisex

· Guia de talles culotte Ciclovolta Gobik home

· Guia de talles culotte Ciclovolta Gobik dona

MARXANDATGE

I si voleu anar equipats completament de la cicloVolta, al fer la inscripció online també podreu comprar les següents peces de roba GOBIK, exclusives de la cicloVolta:

  • Culotte (model Absolut Solid K7)
  • Mitjons (model Chrome) 
  • Gorra d’estil vintage

PATROCINADORS