MALLOT COMMEMORATIU GOBIK:
UN LUXE PER A TOTS ELS PARTICIPANTS

Un any més, GOBIK és l’encarregat del disseny del mallot exclusiu per als participants de la cicloVolta: un material de nivell professional per afrontar un repte a l’alçada. Els mallots definitius per a la 2ª edició de la cicloVolta, que es disputarà el proper 10 de juliol de 2022, seran confirmats pròximament, tornant a comptar amb uns materials de luxe que vesteixen als líders de la Volta i al vigent guanyador del Tour de França, entre d’altres.

Després d’estrenar-se amb èxit a la primera edició amb un mallot que commemorava les 100 edicions de la Volta, GOBIK tornarà a oferir a tots els participants de la cicloVolta la oportunitat de vestir-se com uns autèntics professionals. Poder lluir el mallot de la cicloVolta és un al·licient més per participar a la prova i tenir-ne un valuós record.

GOBIK és una marca puntera en roba i tèxtils per al ciclisme, que també s’encarrega d’elaborar els mallots oficials de la pròpia Volta Ciclista a Catalunya. El seu material té la seva qualitat garantida: no és casualitat que la marca també vesteixi un dels equips punters del ciclisme professional actual, l’UAE Team Emirates del doble vencedor del Tour de França, Tadej Pogačar.

A més, aquells que ho desitgin, podran adquirir l’equipació completa, ja que GOBIK també ha dissenyat un culotte a joc, una gorra d’estil vintage i uns mitjons, dels quals també se’n confirmaran els dissenys amb la obertura d’inscripcions. Tot plegat per poder rodar com els millors professionals del ciclisme.

Més motius de pes per inscriure’s i poder gaudir amb garanties el repte de la cicloVolta, que el proper 10 de juliol oferirà la possibilitat als amants del ciclisme de viure un veritable repte: els dos recorreguts, la MITJA cicloVolta (90 km) i la GRAN cicloVolta (157 km), arranquen a Camprodon i tenen un espectacular final a Vallter, un port de categoría especial que s’ha erigit en un clàssic de la Volta i del cicloturisme amb els seus 2.155 metres d’altura i un desnivell total d’ascens de 895 metres.

Si voleu estar segur de la vostra talla, clicant els enllaços d’aquí sota trobareu la guia de talles de Gobik:

· Guia de talles mallot cicloVolta Gobik unisex (en JPG).

· Guia de talles mallot cicloVolta Gobik unisex (en PDF).

· Guia de talles del culotte cicloVolta Gobik (de 2XS a 2XL).

MARXANDATGE

I si voleu anar equipats completament de la cicloVolta, al fer la inscripció online també podreu comprar les següents peces de roba GOBIK, exclusives de la cicloVolta:

  • Culotte (model Absolute 4.0 K10)
  • Mitjons   
  • Gorra d’estil vintage

PATROCINADORS