Moliné Travel, agència de viatges oficial de la cicloVolta

Amb el procés d’inscripcions obert per la celebració de la 2ª edició de la cicloVolta, la marxa cicloturista de la Volta Ciclista a Catalunya, els participants comencen a planificar i a organitzar tots els detalls per gaudir plenament de l’experiència de la cicloVolta, que es disputarà el proper dia 10 de juliol.

Amb els dos recorreguts previstos, els dos amb sortida a Camprodon i arribada a Vallter, la cicloVolta transcorre per una zona priviliegiada per a la pràctica cicloturista i d’una gran riquesa paisatgística com és l’entorn de la Vall de Camprodon, ideal per gaudir d’un gran cap de setmana.

És per això que tots aquells inscrits a la cicloVolta que estiguin interessats en allotjar-se a la zona durant el cap de setmana de la prova, poden contactar amb Moliné Travel, l’agència oficial de viatges de la Volta Ciclista a Catalunya, que també ofereix els seus serveis per ajudar a que no falti cap detall als participants de la cicloVolta per gaudir d’una gran festa del ciclisme.

Per a reserves o per a demanar més informació, us podeu posar en contacte a través del correu electrònic a a.moline@molinetravel.com o al telèfon +34 629 75 98 91.

Leave a Reply

Your email address will not be published.