Neix la cicloVolta: Celebra les 100 edicions de la Volta amb una marxa cicloturista amb final a Vallter 2000

La Volta Ciclista a Catalunya celebrarà l’11 de juliol de 2020 una marxa cicloturista oberta a tots els amants del ciclisme per tal de celebrar la 100a edició de la cursa. Amb final a l’atractiu i esplèndid port de Vallter 2000, la Volta vol oferir una experiència única a tots els participants.

La cicloVolta compta amb dues distàncies disponibles: la GRAN cicloVolta, de 149,4 km, i la mitja cicloVolta, de 90,5 km. L’inici de la marxa tindrà lloc a Camprodon i finalitzarà a un dels ports emblemàtic de la Volta: Vallter 2000.

Un dels grans al·licients d’aquesta marxa serà l’ascens a Vallter 2000, on hi han guanyat ciclistes de renom com el britànic Adam Yates, el colombià Nairo Quintana o l’americà Tejay Van Garderen. A més, el proper 24 de març serà l’escenari final de la tercera etapa de la 100a edició de la Volta.

Un port pensat i preparat per als ciclistes, amb informació i senyalització tècnica a cada quilòmetre i revolts pintats com a homenatge a proves ciclistes mítiques. L’ascensió s’allarga durant 12 km, amb un desnivell d’ascens total de  895 metres i finalitzant a més de 2.000 metres d’altitud. Un gran avituallament rebrà a tots els finishers al final del port.

En la Gran cicloVolta, al marge del port final, els participants hauran d’afrontar l’exigent encadenat de Oix, Beget i Rocabruna, a més, del coll de Canes, que serà comú en les dues distàncies proposades.

Les inscripcions s’obren el 18 de febrer amb  un preu exclusiu per aquells que s’inscriguin durant els primers 15 dies (fins el 4 de març).

La cicloVolta neix amb el suport i col·laboració de Vallter 2000, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Camprodon. 

Si vols viure una experiència en l’entorn i segell d’una prova UCI World Tour com la Volta Ciclista a Catalunya no et pots perdre la cicloVolta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.