Adam Yates, Sepp Kuss i Alejandro Valverde, pujant a Vallter 2000 durant la Volta 2021

Oferta d’allotjaments per als inscrits a la cicloVolta

La cicloVolta, la marxa cicloturista organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya, avança en els preparatius per tenir-ho tot a punt per al dia de la prova, l’11 de juliol, amb sortida  des de Camprodon i arribada a Vallter 2000. L’atractiu recorregut, amb l’opció d’escollir entre dues distàncies (90 i 150 km) i la riquesa paisatgística de la zona ha propiciat que ja s’hagin superat els 400 inscrits, tots ells disposats a viure per un dia les sensacions de les grans estrelles del ciclisme durant una gran etapa de la Volta.

Per a tots aquells inscrits a la cicloVolta que estiguin interessats en allotjar-se a la zona durant el cap de setmana de la prova, Moliné Tavel, l’agència oficial de la Volta Ciclista a Catalunya, ofereix una oferta d’allotjaments a Camprodon, lloc de sortida de la prova, i Setcases, situat a 11 km i des d’on s’inicia l’ascens a Vallter 2000.

Podeu consultar la llista d’allotjaments, així com les condicions de pagament i cancel·lació, en el següent enllaç:

Oferta_allotjaments_CicloVolta

Per a reserves o demanar més informació, s’ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça: a.moline@molinetravel.com o al telèfon +34 629 75 98 91 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.