RECORREGUT MITJA CICLOVOLTA 90KM

La Mitja cicloVolta també es caracteriza pel seu atractiu i exigent recorregut de 90,5 km i amb l’ascens a Vallter 2000, de categoría especial (2.125 metres), com a gran culminació. Un final d’alçada que ha estat escenari de moments èpics de la Volta i que ara tots aquells que vulguin viure les emocions d’una gran jornada de ciclisme podran rememorar.

El recorregut de la Mitja cicloVolta, amb un desnivell acumulat de 2.000 metres, suposa un bonic repte que arrenca tot just iniciar-se des de Camprodon. La primera part del trajecte coincideix amb el de la Gran cicloVolta, agafant dirección Ripoll per l’N-260. L’exigència anirà creixent a mesura que els participants vagin acostant-se al Coll de Canes, de primera categoría, 1.110 metres d’altura i que es coronarà en arribar al km 40. En aquest punt hi haurà un primer avituallament perquè els participants recuperin energies per afrontar la segona part del recorregut, també carregat d’emocions fortes.

Els participants enfilaran la GI-521 per posar rumb novament en direcció cap a Camprodon, passant pel Coll de Santigosa, Sant Joan de les Abadesses i Sant Pau de Segúries. Un espai idoni per buscar un bon ritme sobre la bicicleta, envoltat d’un espai natural majestuós.

El pas per Setcases serà el moment per tornar-se a avituallar abans de començar l’ascens final a Vallter 2000: 12 kms amb un desnivell mitjà del 7,6% i perfectament senyalitzats per als apassionats de la bicicleta fins a arribar a l’estació d’esquí i muntanya. Creuar la meta suposarà la millor satisfacció per arrodonir una jornada d’esforç i emocions sobre la bicicleta en un entorn natural privilegiat.

ALTIMETRIA

PROGRAMA

Aquests son els horaris de la teva experiencia CicloVolta

DISSABTE 10 DE JULIOL

RECOLLIDA DE DORSALS

Pavelló Llandrius de Camprodon

DE 15:00H A 20:00H

DIUMENGE 11 DE JULIOL

RECOLLIDA DE DORSALS

Pavelló Llandrius de Camprodon

DE 07:00H A 08:00H
SORTIDA GRAN CICLOVOLTA 150KM

Davant del Pavelló Llandrius de Camprodon

08.30H
SORTIDA mitja CICLOVOLTA 90KM

Davant del Pavelló Llandrius de Camprodon

08.40H
ARRIBADA DELS PRIMERS PARTICIPANTS A VALLTER

Hora aproximada

12.00H
FI DE FESTA A VALLTER

Amb avituallament final per a tots els participants

DE 11:30H A 16:30H
TANCAMENT DE CONTROL

Amb avituallament final per a tots els participants

16.30H

PATROCINADORS